Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Primaria Sahateni

Judetul Buzau

"INCHEIEREA PROCESULUI DE CONSULTARE SI INFORMARE A POPULATIEI PRIVIND P.U.Z. pentru investitia - CONSTRUIRE HALĂ PROCESARE NUCI ȘI ACHIZIȚIE UTILAJE AGRICOLE, BAZIN VIDANJABIL, STAȚIE DE EPURARE, PLATFORMĂ GPL, PUȚ FORAT, REFACERE POST TRAFO EXISTENT"

"INCHEIEREA PROCESULUI DE CONSULTARE SI INFORMARE A POPULATIEI PRIVIND P.U.Z. pentru investitia - CONSTRUIRE HALĂ PROCESARE NUCI ȘI ACHIZIȚIE UTILAJE AGRICOLE, BAZIN VIDANJABIL, STAȚIE DE EPURARE, PLATFORMĂ GPL, PUȚ FORAT, REFACERE POST TRAFO EXISTENT" ....  Raport aici

RAPORTUL INFORMĂRII SI CONSULTĂRII PUBLICULUI privind documentatia de urbanism si amenajarea teritoriului PLAN URBANISTIC ZONAL - S.C. "LANDBRUK" S.R.L.

RAPORTUL INFORMĂRII SI CONSULTĂRII PUBLICULUI
privind documentatia de urbanism si amenajarea teritoriului PLAN URBANISTIC ZONAL ( P.U.Z.)

Raportul informării şi consultării publicului se întocmeşte în conformitate cu prevederile :

•    Ordinului Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului nr. 2701 /30.12.2010 privind aprobarea Metodologiei de informare si consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism, cu modificările şi completările ulterioare
•    H.C.L.Sahateni nr.26/16.05.2011 cu privire la aprobarea Regulamentului local de implicare a publicului in elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism si amenajare a teritoriului şi fundamentează decizia autorităţilor administraţiei publice responsabile cu aprobarea sau respingerea planului propus, în vederea respectării principiilor de dezvoltare urbană durabilă şi asigurării interesului general, după cum urmează:
Solicitant: S.C. "LANDBRUK" S.R.L.
Adresă: comuna Turdaş, satul Turdaş, str. Principală FN, jud. Hunedoara, telefon 0723 429315, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Scopul: "CONSTRUIRE FERMĂ DE REPRODUCTIE SUINE" ....... Citeste raportul aici