Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Primaria Sahateni

Judetul Buzau

COMUNICAT 25.05.2021 - AVOCATUL POPORULUI - BIROUL TERITORIAL PLOIESTI

    Joi - 10 iunie 2021 - între orele 10:00 - 14:00, reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului - Biroul Teritorial Ploieşti va fi prezent în municipiul Buzău pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Buzău şi pentru a primi petiţii.
    Activitatea se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Buzău, situat în municipiul Buzău, B-dul. N. Bălcescu, nr. 48, în spaţiul pus la dispoziţie în acest scop.
    Cetăţenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe.


    Pentru operativitate, dar şi pentru respectarea unor măsuri de siguranţă medicală, recomandăm ca persoanele interesate să solicite telefonic la numărul 0244 - 593 227 o programare prealabilă, iar la momentul acordării audienţei să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie.
    Pentru acces, persoanele care solicită audienţă trebuie să respecte fonnalităţile prevăzute de Ordinul nr. 874/2020 privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă, cu modificările şi completările ulterioare: purtarea măstii de protecţie, triaj epidemiologic, dezinfectarea obligatorie a mâinilor.
    Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon al Biroului Teritorial Ploieşti al instituţiei Avocatul Poporului 0244 - 593 227.
    Totodată, cetăţenii care doresc să se adreseze instituţiei Avocatul Poporului - Biroului Teritorial Ploieşti pot transmite cererile şi prin poştă, pe adresa biroului din
municipiul Ploieşti, B-dul Republicii nr. 2-4, intrarea H, etajul I, camera 155, judeţul
Prahova sau prin e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Programul de audienţe la sediu şi de dispecerat este următorul: luni-miercuri în intervalul orar 10.00-14.00, marţi şi joi în intervalul orar 12.00- 16.00.
    Reamintim cetăţenilor că, instituţia Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă şi independentă faţă de oricare altă autoritate publică din România şi are drept drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice.

DOCUMENTUL AICI