Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Primaria Sahateni

Judetul Buzau

RAPORTUL INFORMĂRII SI CONSULTĂRII PUBLICULUI privind documentatia de urbanism si amenajarea teritoriului PLAN URBANISTIC ZONAL - S.C. "LANDBRUK" S.R.L.

RAPORTUL INFORMĂRII SI CONSULTĂRII PUBLICULUI
privind documentatia de urbanism si amenajarea teritoriului PLAN URBANISTIC ZONAL ( P.U.Z.)

Raportul informării şi consultării publicului se întocmeşte în conformitate cu prevederile :

•    Ordinului Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului nr. 2701 /30.12.2010 privind aprobarea Metodologiei de informare si consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism, cu modificările şi completările ulterioare
•    H.C.L.Sahateni nr.26/16.05.2011 cu privire la aprobarea Regulamentului local de implicare a publicului in elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism si amenajare a teritoriului şi fundamentează decizia autorităţilor administraţiei publice responsabile cu aprobarea sau respingerea planului propus, în vederea respectării principiilor de dezvoltare urbană durabilă şi asigurării interesului general, după cum urmează:
Solicitant: S.C. "LANDBRUK" S.R.L.
Adresă: comuna Turdaş, satul Turdaş, str. Principală FN, jud. Hunedoara, telefon 0723 429315, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Scopul: "CONSTRUIRE FERMĂ DE REPRODUCTIE SUINE" ....... Citeste raportul aici